Buna!

Noi suntem trupa ElectroMagnetic Pulse. Am vrea sa va rapim cateva minute din timpul vostru pretios, sa ne cititi povestea si sa ne ascultati muzica.

Ei bine, povestea noastra incepe in data de 1 noiembrie a anului 2013, cand coordonatorul nostru -tata, diriginte si medic in acelasi timp - ne-a pus fata in fata cu instrumentele dar si cu noi insine.

Prima repetitie a fost grea, apoi celelalte au devenit din ce in ce mai usoare, ne acomodasem unul cu altul in scurt timp, dat fiind faptul ca am fost doar 3 baieti. Incetul cu incetul ne-am creeat propriul stil, cantam rock  progresiv, care poate pare asemanator cu rock-ul idolilor nostri Jeo Satriani, Steve Vai, dar ne-am pus si noi amprenta pe acest stil de rock. In urmatoarele 5 luni au urmat ore intregi de repetitii, de fun si de pasiune. Dorinta arzatoare de a ajunge undeva sus ne-a motivat incat dintr-un timp foarte scurt am avut un play-list cu propriile noastre piese. Avand nevoie de inca o chitara s-a alaturat inca un baiat pe care noi il poreclim Pustiu, desi nu e cel mai mic dintre noi.

Elev, student, asistent sau doctor- ei bine vietiile noastre atat de diferite nu ne separa,ba din contra se spune ca extremele se atrag. Am avut placerea sa remarcam faptul ca inca de la primul concert, publicul ne-a apreciat munca si a colaborat cu noi. Acum suntem 4 baieti sub grija parinteasca a coordonatorului nostru.

- Chitara Solo : Emanuel Puscar

- Chitara Bass : Grigore Scridon

- Tobe : Alexandru Misaras

Pana la noi concerte va asteptam pe facebook si chiar aici to have fun together !!! Enjoy !

ElectroMagnetic Pulse